6 машин вазілі зерно на 4 елеватори кожна машина зробила 8 рейсів перевозячи за рейс 2400кг зерна скільки зерна на одному елеваторі, якщо всі елеватори

6 машин вазілі зерно на 4 елеватори кожна машина зробила 8 рейсів перевозячи за рейс 2400кг зерна скільки зерна на одному елеваторі, якщо всі елеватори

  • 6 * 8 = 48 рейсів
    2400 * 48 = 115200 кг всього перевезено

    115200/4 = 28800 (28т і 800кг) на кожному елеваторі

  • Всього машини перевезли: 6 * 8 * 2400 = 115200 кг зерна.
    Якщо зерна порівну, то на одному елеваторі: 115200/4 = 28800 кг

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

97 − 87 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: