На пасіці 30 вуликів дали за літо по 36 кг меду і 20 вуликів по 42 кг Скільки всього кілограмів меду отримали з цих вуликів за

На пасіці 30 вуликів дали за літо по 36 кг меду і 20 вуликів по 42 кг Скільки всього кілограмів меду отримали з цих вуликів за

  • 30 * 36 = 1080
    20 * 42 = 840
    1080 + 840 = 1920 кг мда отримали з цих вуликів
  • 30 х 36 = 1 080кг. мд з 30 вуликів.
    20 х 42 = 840 кг. мд з 20 вуликів.
    1 080 + 840 = 1 920 кг. весь мд
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

− 4 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: