У перший день бригада зібрала 5 т 400кг картоплі, а в другій на 1 т 200 кг менше, ніж в перший У третій день бригада зібрала в 2

У перший день бригада зібрала 5 т 400кг картоплі, а в другій на 1 т 200 кг менше, ніж в перший У третій день бригада зібрала в 2

  • 1 т = 1000кг
    5т 400кг = 5400кг, 1 т 20 кг = 1200кг
    1) 5400-1200 = 4200 (кг) -собрала бригада на другий день
    2) 4200 * 2 = 8400 (кг) -собрала бригада в третій день
    3) 5400 + 4200 + 8400 = 18000 (кг) -собрала бригада за три дні
    Відповідь: 18000 кг. = 18 т
  • 5400-1200 = 4200 кг у другий день
    4200 * 2 = 8400 кг в третій день
    5400 + 4200 + 8400 = 18000 кг = 18 тонн
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

− 1 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: