Розв’яжіть рівняння

Розв'яжіть рівняння 16х + 9 (21-х) = +112116х + 9 (21-х) = 231 16х + 189-9х = 2317х = 231-1897х = 42Х = 42: 7Х = 6 16х + 189-9х = 23116х-9х = 231-1897х = 42х = 42: 7х = 6

В 4 однакових по масі пакетах 28кг вишні Скільки кг вишні в 3 таких пакетах в 7 таких

В 4 однакових по масі пакетах 28кг вишні Скільки кг вишні в 3 таких пакетах в 7 таких 28: 4 = 7 (кг) -в одному пакеті вишні7 * 3 = 21 (кг) -в ТРХ пакетах7 * 7 = 49 (кг) -в семи пакетах 28 * 3 = 84 (кг)28 * 7 = 196 (кг)

Велосипедист в I день їхав 5 год зі швидкістю 18 км / год, а в II день він проїхав таку ж відстань за 6 год Знайди швидкість велосипедиста в II

Велосипедист в I день їхав 5 год зі швидкістю 18 км / год, а в II день він проїхав таку ж відстань за 6 год Знайди швидкість велосипедиста в II 1). 18 * 5 = 90 (км) - проїхав велосипедист за перший день.2). 90: 6 = 15 (км / год) - швидкість велосипедиста в другій

Continue reading Велосипедист в I день їхав 5 год зі швидкістю 18 км / год, а в II день він проїхав таку ж відстань за 6 год Знайди швидкість велосипедиста в II