Масса одного мешка с сахарным песком 5 кг сколько таких мешков может пере вести машины грузоподъемностью 5

Масса одного мешка с сахарным песком 5 кг сколько таких мешков может пере вести машины грузоподъемностью 5 5000:5=1000(м)Ответ:такая машина может поднять 1000 мешков! 5 т = 5000 кг50005=1000 мешков. ответ 1000

У ящики кожен з коториз вміщує по 6 кг фруктів розклали 36 кг яблука 24 кг груш скільки всього ящиків знадобилося НАПИШІТЬ З ДІЯМИ І

У ящики кожен з коториз вміщує по 6 кг фруктів розклали 36 кг яблука 24 кг груш скільки всього ящиків знадобилося НАПИШІТЬ З ДІЯМИ І 1) 36 + 24 = 60 (кг) всього кг2) 60: 6 = 10 (ящиків) знадобиться 36 + 24 = 60 кг фруктів за все606 = 10ящ знадобилося

Ламана складається з трьох ланок Знайдіть її довжину, якщо довжина першої ланки дорівнює 14 см, другого в 2 рази менше, ніж третього, довжина третьої ланки на 6

Ламана складається з трьох ланок Знайдіть її довжину, якщо довжина першої ланки дорівнює 14 см, другого в 2 рази менше, ніж третього, довжина третьої ланки на 6 Перша ланка = 14 смтретя = 14 - 6другий = (14-6): 2 = 14 + (14-6) + ((14-6): 2) = 14 + 8 + 4 = 26см довжина

Continue reading Ламана складається з трьох ланок Знайдіть її довжину, якщо довжина першої ланки дорівнює 14 см, другого в 2 рази менше, ніж третього, довжина третьої ланки на 6

Три страуса за 3 дні знесли 3 яйця Яка кількість яєць знесуть 6 пар страусів за 6 днів якщо за один і той же проміжок часу вони будуть нести таке ж

Три страуса за 3 дні знесли 3 яйця Яка кількість яєць знесуть 6 пар страусів за 6 днів якщо за один і той же проміжок часу вони будуть нести таке ж три страуса за 3 дні знесли 3 яйца.значіт кожен зніс в день 1 яйце, 6пар-це 12 шт, значить 12 яєць за 3 дні знесуть,

Continue reading Три страуса за 3 дні знесли 3 яйця Яка кількість яєць знесуть 6 пар страусів за 6 днів якщо за один і той же проміжок часу вони будуть нести таке ж

Дрова написати в множині

Дрова написати в множині Дак вони як би вже у множині, однини роді б як і немає, як наприклад в у слова ножиці або окуляри (Ні чого?) ДровДров-множина

У першій каністрі було в 5 разів більше бензину, ніж у другій Весь бензин з цих каністр вилили в порожній бензобак автомашини Якщо в цей бак долити ще 7

У першій каністрі було в 5 разів більше бензину, ніж у другій Весь бензин з цих каністр вилили в порожній бензобак автомашини Якщо в цей бак долити ще 7 55-7 = 48 л - в обох каністрахнехай х літрів-у другій каністрі, тоді в першій 5х 5х + х = 486х = 48х = 8значить в

Continue reading У першій каністрі було в 5 разів більше бензину, ніж у другій Весь бензин з цих каністр вилили в порожній бензобак автомашини Якщо в цей бак долити ще 7