Розв’яжіть цю сторінку

Розв'яжіть цю сторінку 45. Вона з'їла 2 вафлі. Так як вона залишила 4 брату і ще 4 сестрі. А всього їх було 10.46. ​​45, 36, 28, 21, 15, 10, 6.Спершу забрали 9 потім 8 потім 7 потім 6 потім 5 потім 4. Таня з'їла 2 вафлі. правильна схема під номером 2.

Довжина підлоги в коридорі 80 дм, а ширина —- 9 дм лінолеум застелили третю частину цього коридору Знайди площа незастланной частини

Довжина підлоги в коридорі 80 дм, а ширина ---- 9 дм лінолеум застелили третю частину цього коридору Знайди площа незастланной частини Загальна площа - 80 * 9 = 720 (дм ^ 2)незастланная частина - 2/3. 720 * 2/3 = 480 (дм ^ 2) 80 * 9 = 720 дм - площа статі ..треба знайти 2/3

Continue reading Довжина підлоги в коридорі 80 дм, а ширина —- 9 дм лінолеум застелили третю частину цього коридору Знайди площа незастланной частини

Яка формула скрость тіла

Яка формула скрость тіла U = S: Tя точно не зрозуміла, що тобі було потрібно, потрібно писати питання зрозуміло. Формула швидкості тіла, рушійна за умови, що початкова швидкість = 0 V = at

Завдання 7 а Заздалегідь

Завдання 7 а Заздалегідь З 40 зробить 36 кгз 60 зробить 54 кгз 100 зробить 90 кг З 40 кг:40: 10 = 4 (рази)4 * 9 = 36 (кг)З 60кг:60: 10 = 6 (раз) більше6 * 9 = 54 (кг)З 100 кг:100: 10 = 10 (раз)10 * 9 = 90 (кг)

У магазині одягу продали 24 пальт, плащів на 6 раз більше, ніж пальто, а курток в 5 разів менше, ніж плащів Скільки всього речей продали в

У магазині одягу продали 24 пальт, плащів на 6 раз більше, ніж пальто, а курток в 5 разів менше, ніж плащів Скільки всього речей продали в 1) 24 + 6 = 30 (пальто)2) 30: 5 = 6 (курток)3) 30 + 6 + 24 = 60 (вещ.) - стільки продали в магазиніВідповідь: 60 речей 24 +

Continue reading У магазині одягу продали 24 пальт, плащів на 6 раз більше, ніж пальто, а курток в 5 разів менше, ніж плащів Скільки всього речей продали в

Периметр квадрата дорівнює х см запишіть вираз для обчислення довжини його сторони

Периметр квадрата дорівнює х см запишіть вираз для обчислення довжини його сторони Р = х4Р = 4: х У квадрата всі сторони рівні, щоб знайти периметр треба все сторони скласти, а знайти одну сторону периметр поділи на чотири Х см ділимо на 4 і отримуємо результат (довжина одного боку)