Що я готовий зробити заради одного

Що я готовий зробити заради одного Я готовий (а) для нього світ весь подаруйте, дружбою дорожити, допомагати, грати, любити. Якщо це справжній, вірний друг і ти так само йому вірний, то ти повинен дорожити дружбою, прикривати і стояти за нього горою, як за себе, ставитися, як до рівного, як до себе і більше спілкуватися і

Continue reading Що я готовий зробити заради одного

з рівнянням 496a-597 = 48507

з рівнянням 496a-597 = 48507 Ну тут все просто.496а - 597 = 48507496а = 48507 + 597 496а = 49104 496а = 99 Рішення відповідь прикріплені

завдання

завдання 20: 3 = 6 (ост.2)Отже, 6 трійок літаків може піднятися в повітря і ще 2 літаки залишиться. 1) 20/3 = 6 (2 в залишку)Відповідь: всього 3 трійки. Чи залишиться 2 літаки.

В ЯКОМУ СТОЛІТТІ ЖИВ КНЯЗЬ ОЛЕГ

В ЯКОМУ СТОЛІТТІ ЖИВ КНЯЗЬ ОЛЕГ Князь Олег жив у 10 столітті В 9-10 столітті до нашої ери жив князь новгородський, а пізніше київський Олег Віщий.

вирішите задачу

вирішите задачу 1) 140: 7 = 202) 140-20 = 120 1) 140: 7 = 20 (кг) -моркові2) 140-20 = 120 (кг) - різницяВідповідь: на 120 кг

Миша робить зарядку 10 хвилин Це становить 1-3 від того часу, за яке робить зарядку тато Скільки робить зарядку

Миша робить зарядку 10 хвилин Це становить 1-3 від того часу, за яке робить зарядку тато Скільки робить зарядку 10 * 3 = 30 хвилин робить зарядку тато. Папа робить зарядку в три рази довше (30 хвилин)

Допоможи пож ста як правильно написати дано сі рішення питання таке швидкість тіла 7,2км / год Виразіть цю швидкість в

Допоможи пож ста як правильно написати дано сі рішення питання таке швидкість тіла 7,2км / год Виразіть цю швидкість в 7.2 км / год = 2 м / сщоб перевести кілометр на годину в метр в секунду треба помножити на 5/187.2 * 5/18 = 2 Для того щоб км / год перевести в м /

Continue reading Допоможи пож ста як правильно написати дано сі рішення питання таке швидкість тіла 7,2км / год Виразіть цю швидкість в

У ящики кожен з коториз вміщує по 6 кг фруктів розклали 36 кг яблука 24 кг груш скільки всього ящиків знадобилося НАПИШІТЬ З ДІЯМИ І

У ящики кожен з коториз вміщує по 6 кг фруктів розклали 36 кг яблука 24 кг груш скільки всього ящиків знадобилося НАПИШІТЬ З ДІЯМИ І 1) 36 + 24 = 60 (кг) всього кг2) 60: 6 = 10 (ящиків) знадобиться 36 + 24 = 60 кг фруктів за все606 = 10ящ знадобилося