Look at the picture in exercise 5 agree or disagree with the sentences

Look at the picture in exercise 5 agree or disagree with the sentences Переклад що або написати ?: Якщо переклад, тоді: Подивіться на малюнки (картини, малюнки) у вправі 5. Погодьтеся або не погодитеся з пропозиціями (тобто, висловіть сво думку з приводу фото, картин або малюнків) Тут мається на увазі питання: чи згодні або не згодні

Continue reading Look at the picture in exercise 5 agree or disagree with the sentences

Учениця знайшла НОК (33; 198) і отримала 99 Чи не перевіряючи обчислень, вчитель визначив що була допущена помилка Як він це

Учениця знайшла НОК (33; 198) і отримала 99 Чи не перевіряючи обчислень, вчитель визначив що була допущена помилка Як він це найменше спільне кратне (НОК) - це число, яке ділиться на дані чіслабез залишку. 99 не ділиться на 198 без залишку, вийде дріб Тому що навіть на око видно, що 198 не ділиться на 99.

Написати 3 пропозиції однорідними членами

Написати 3 пропозиції однорідними членами Я плавав і загарать на пляжі.ми гуляли і грали з сестрою.я підійшов до одного і привітався. Туристи побували в Криму та на Кавказі Вітер зривав з Берз мокрі і пахучі листя. Пушкін збирав вірші і казки в Одесі і в Кішінве.

Маса одного мішка з цукровим піском 5 кг скільки таких мішків може пере вести машини вантажопідйомністю 5

Маса одного мішка з цукровим піском 5 кг скільки таких мішків може пере вести машини вантажопідйомністю 5 5000: 5 = 1000 (м) Відповідь: така машина може підняти 1000 мішків! 5 т = 5000 кг50005 = 1000 мішків. відповідь тисячу

Велосипедист в I день їхав 5 год зі швидкістю 18 км / год, а в II день він проїхав таку ж відстань за 6 год Знайди швидкість велосипедиста в II

Велосипедист в I день їхав 5 год зі швидкістю 18 км / год, а в II день він проїхав таку ж відстань за 6 год Знайди швидкість велосипедиста в II 1). 18 * 5 = 90 (км) - проїхав велосипедист за перший день.2). 90: 6 = 15 (км / год) - швидкість велосипедиста в другій

Continue reading Велосипедист в I день їхав 5 год зі швидкістю 18 км / год, а в II день він проїхав таку ж відстань за 6 год Знайди швидкість велосипедиста в II

з відповіддю завдання

з відповіддю завдання 3 + 3 = 62 + 2 + 2 = 6 от і все дуже просто Не дуже зрозуміла суть завдання, але може так:a) 2 + 2 + 2 = 6б) 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 = 6