ПОМОГТЕ СРОЧНО ДАМ 17 БАЛІВ завдання номер 3

ПОМОГТЕ СРОЧНО ДАМ 17 БАЛІВ завдання номер 3 1. Християнський2.Сінагога3. мусульманський4. буддистський Я це робила дивись це на 100 відсотків правильно 1-ХРИСТИЯНСЬКИЙ ХРАМ 2 СИНАГОГА 3-МУСУЛЬМАНСЬКА МЕЧЕТЬ 4 буддистський храм ВІДПОВІДІ правельно НЕЩОДАВНО ПРОХОДИЛИ

Завдання Купили 200 грам кави і заплатили за нього 36 руб 80 коп Обчисліть ціну кілограма кави

Завдання Купили 200 грам кави і заплатили за нього 36 руб 80 коп Обчисліть ціну кілограма кави Треба 1000-200 = 800 означає нам треба дізнатися 800 грамякщо в 200 г 36 рублів 80 копійок то в 800 грам36 помножити на 4 вийти 147рублей і 20 копійок в 800 грамах147 рублів і 20 копійок + 36

Continue reading Завдання Купили 200 грам кави і заплатили за нього 36 руб 80 коп Обчисліть ціну кілограма кави

Посажірскій поїзд за 8 год прошол 384км а швидкий поїзд за 7ч 420 кмскорость каждово поїзда більше і на

Посажірскій поїзд за 8 год прошол 384км а швидкий поїзд за 7ч 420 кмскорость каждово поїзда більше і на 384: 8 = 48420: 7 = 6080-60 = 20 1) 384/8 = 48 км / год - швидкість пасажирського поїзда2) 420/7 = 60 км / год - швидкість швидкісного потяга3) 60-48 = 12 км / годвідповідь:

Continue reading Посажірскій поїзд за 8 год прошол 384км а швидкий поїзд за 7ч 420 кмскорость каждово поїзда більше і на